Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
Gratis en eenvoudig retour

GOREWEAR - innovatieve fiets- & hardloopkleding die je dichter bij je doelen brengt

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt GOREWEAR producten die jouw sportervaring nog beter maken. Ontstaan uit de vroegere merken GORE Bike Wear® en GORE Running Wear®, produceert het succesvolle merk GOREWEAR tegenwoordig hoogwaardige fiets- en hardloopkleding met wereldleidende textieltechnologieën zoals GORE-TEX®, die normen stelt op het gebied van draagcomfort en bescherming. Zodat je ook voor jezelf nieuwe normen kunt stellen, of je nu fietst of hardloopt.

Verder lezen

GOREWEAR – performance-kleding voor hardlopers & fietsers

Ben je klaar om jezelf te overtreffen? Klaar om nieuwe persoonlijke records te vestigen en gewoon steeds beter te worden, altijd op zoek naar de volgende uitdaging? Dan heb je in GOREWEAR je perfecte partner gevonden voor fiets- en hardloopkleding die je helpt om buitengewone dingen te bereiken. GOREWEAR baant de weg voor hardlopers en fietsers die hun doelen willen bereiken, of het nu gaat om de dagelijkse training of de volgende wedstrijd, zelfs in moeilijke weersomstandigheden.

Ambitieuze duursporten stellen je voor allerlei uitdagingen zoals regen, kou, hitte, om er maar een paar te noemen - GOREWEAR kent de moeilijkheden waarmee je te maken krijgt en doet daarom onvermoeibaar onderzoek naar nieuwe oplossingen voor wind- en waterdichte, ademende, verwarmende en verkoelende sportkleding op het hoogste niveau. Tegelijkertijd ligt de nadruk op het ontwikkelen van nieuwe technologieën die je dichter bij je doel brengen.

Cycling Essentials van GOREWEAR - voor dagelijkse fietstochten tot langeafstandsavonturen

De dagen worden warmer en vooral langer. De juiste tijd dus om verder te rijden. Van de vroege ochtend tot de late zonsondergang: met elke minuut langer in het zadel win je aan uithoudingsvermogen en snelheid en rijd je een stuk dichter bij je doelen. De Cycling Essentials van GOREWEAR zijn ontworpen om je te ondersteunen.

Ook regenachtige dagen zijn trainingsdagen - dankzij regenjacks van GOREWEAR

Comfort in kleur met de nieuwe Graphic Jerseys van GOREWEAR

Comfort stelt je in staat je te concentreren en je flow te vinden. De collectie van GOREWEAR biedt een balans van comfort en ondersteuning op precies de juiste plekken. Lichtgewicht, ademend en met nieuwe grafische prints: begin de zomer met de nieuwe Graphic Jerseys van GOREWEAR.

Contrast in kleur - met de Cold & Dark Systemen van GOREWEAR voor dames en heren

GOREWEAR jassen - zoveel als nodig, zo weinig mogelijk

Het beste regenjack is het jack dat je bij je hebt. GOREWEAR uitrusting is ontworpen voor optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden, een hoog ademend vermogen en maximale bewegingsvrijheid. Door de slimme pakbaarheid het je hem gemakkelijk bij de hand - in elke situatie.

GOREWEAR Endure Jacket - het perfecte regenjack voor elke situatie

GOREWEAR regenjacks met GORE-TEX SHAKEDRY™

De GORE-TEX SHAKEDRY™ fietsjacks en hardloopjacks hebben een revolutie teweeggebracht op de regenkledingmarkt. Het GORE-TEX®-membraan is geconstrueerd zonder textieloppervlak. Dit maakt het jack nog lichter en meer ademend, maar het blijft waterdicht en laat regendruppels er permanent vanaf glijden. GORE-TEX SHAKEDRY™ jassen zijn ook verkrijgbaar met inzetstukken van stretchstof voor meer bewegingsvrijheid en met isolerende Polartec® Alpha®. Elk model is verkrijgbaar voor dames en heren. De GORE-TEX® SHAKEDRY™ regenjacks zijn verkrijgbaar in sportspecifieke ontwerpen voor fietsen en hardlopen.

GORE-TEX INFINIUM™ - functionele fiets- en hardloopkleding voor een actieve levensstijl

In het najaar van 2018 lanceerde W.L GORE & Associates het nieuwe merk GORE-TEX INFINIUM™, dat het bestaande merk GORE-TEX® aanvult. Terwijl GORE-TEX® zeer specifieke, totaal waterdichte regenkleding is, gaat het bij GORE-TEX INFINIUM™ meer om functionaliteit, veelzijdigheid en vooral comfort. Het is gemaakt voor mensen met een actieve levensstijl die de grens tussen sport- en vrijetijdskleding vervaagt, maar die niet in de eerste plaats geïnteresseerd zijn in waterdichtheid. Of je nu naar je werk fietst en spontaan zin hebt in een ommetje op weg naar huis, of 's middags met vrienden in de stad afspreekt om 's avonds met hen een stukje te gaan hardlopen bij het meer - GORE-TEX INFINIUM™ biedt je in alle situaties prestaties en vooral veel comfort. En om je te beschermen tegen herfstige regenbuien is GORE-TEX INFINIUM™ langdurig waterafstotend.