Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

GOREWEAR: GORE-TEX INFINIUM™ fiets- en hardloopkleding

De nieuwe GORE-TEX INFINIUM™-collectie van W.L. GORE & Associates omvat fiets- en hardloopkleding waarbij veelzijdigheid, functionaliteit en comfort centraal staan. GORE-TEX INFINIUM™ is ontworpen voor mensen met een actieve levensstijl en vormt een aanvulling op het parallelle GORE-TEX®-merk, dat uiterst waterdichte regenkleding biedt.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

GORE-TEX® - voor absolute waterdichtheid

Het merk GORE-TEX® staat al 30 jaar synoniem voor betrouwbare bescherming tegen het weer en is de benchmark voor wat betreft waterdichtheid en ademend vermogen. Sporters over de hele wereld zweren bij de producten met de GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™-claim, omdat GORE-TEX® doet wat het belooft.

GORE-TEX INFINIUM™ - voor bescherming en comfort voorbij aan waterdichtheid

Als aanvulling op het merk GORE-TEX® heeft W.L. GORE & Associates in het najaar van 2018 de nieuwe GORE-TEX INFINIUM™-lijn gelanceerd. De GORE-TEX INFINIUM™-collectie bevat niet alleen puur weerbestendige kleding. Hieronder vallen alle "niet-waterdichte" producten en producttechnologieën die zich onderscheiden door hun functionaliteit, veelzijdigheid en vooral comfort. Het is gemaakt voor mensen met een actieve levensstijl, waarbij de grenzen tussen sport- en vrijetijdskleding vervagen. Of je nu naar je werk fietst en spontaan zin hebt in een ommetje op weg naar huis, of tijdens de lunch met vrienden in de stad afspreekt om 's avonds een stukje te gaan hardlopen bij het meer, GORE-TEX INFINIUM™ biedt je in alle situaties performance en vooral comfort.

Waterdichte GORE-TEX® functionele kleding kun je herkennen aan het zwarte ruitlogo, terwijl GORE-TEX INFINIUM™-producten een wit logo hebben.

GORE-TEX® GORE-TEX INFINIUM™
GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™ COMFORT AND PERFORMANCE
Voor waterdichte bescherming Voor veelzijdig comfort

Gegarandeerde bescherming tegen het weer, zelfs zware regen en sneeuw.

Innovatieve technologieën voor complete waterdichtheid en ademend vermogen.

Hoogwaardige oplossingen voor jouw actieve levensstijl.

Gemaakt voor mensen die comfort en prestaties belangrijker vinden dan waterdichtheid.

Logo's GORE-TEX® & GORE-TEX INFINIUM

GORE-TEX INFINIUM™ van GOREWEAR

GORE-TEX INFINIUM™ is geen op zichzelf staande technologie. GORE-TEX INFINIUM™ is veeleer een overkoepelend merk voor bewezen en nieuwe producttechnologieën die bescherming en comfort bieden die verder gaan dan waterdichtheid. Of je nu fietst, hardloopt of aan een andere buitensport doet, wanneer waterdichtheid niet je eerste zorg is, biedt GORE-TEX INFINIUM™ je volledig comfort en functionaliteit.

Bij GOREWEAR zijn de belangrijkste producttechnologieën binnen de GORE-TEX INFINIUM™-collectie kledingstukken met de bekende WINDSTOPPER®-producttechnologie, met een duurzaam waterafstotend Soft-Line-oppervlak en met comfortabele stretch-technologie voor handschoenen.

GORE-TEX INFINIUM™-kleding met WINDSTOPPER®

Achter de bekende WINDSTOPPER®-producttechnologie schuilt een absoluut winddicht en extreem ademend membraan dat de wind trotseert, maar waterdamp naar buiten laat ontsnappen. Dit betekent dat je ongehinderd kunt trainen in gure herfststormen of op de fiets naar kantoor kunt rijden zonder dat je onder je jack bezweet raakt en onderkoeld raakt door het windchill-effect. Tegelijkertijd is WINDSTOPPER® duurzaam geïmpregneerd en dus waterafstotend. Als je in een korte regenbui terechtkomt of als het de hele dag onaangenaam miezert, biedt het jack je nog steeds comfortabele bescherming. Het assortiment aan WINDSTOPPER®-producten is breed - of het nu gaat om fietsen of hardlopen, jassen, broeken, shirts of truien - hier vinden mannen en vrouwen optimale bescherming tegen het koude seizoen.

GORE-TEX INFINIUM™ Soft-Line-kleding met permanent waterafstotend oppervlak

Deze jacks en shirts bieden puur comfort! Kledingstukken met Soft Line-technologie zijn zacht gevoerd voor lichte warmte, winddicht, zeer goed ademend en permanent waterafstotend dankzij een duurzaam pareleffect. De juiste keuze voor grillige weersomstandigheden. GORE-TEX INFINIUM™ Soft Line-jacks zijn verkrijgbaar in GOREWEAR-levels C5 voor fietsen en R5 voor hardlopen voor zowel dames als heren.

GORE-TEX INFINIUM™ Soft Line & WINDSTOPPER® kleding

GORE-TEX INFINIUM™-handschoenen met stretch-technologie

Koude handen kunnen de vreugde aan fietsen of hardlopen behoorlijk bederven. Maar slecht passende en niet-functionele handschoenen ook. Het komt je vast en zeker bekend voor: je trekt je handschoenen aan om te trainen. Om je smartphone te gebruiken, omdat je je playlist wilt veranderen of je fitness-app wilt gebruiken, trek je ze uit. Je bergt je mobieltje op en trekt de handschoenen weer aan. Je maakt je veters los tijdens het hardlopen, je doet de handschoenen nogmaals uit en weer aan.... GORE-TEX INFINIUM™-handschoenen met stretch-technologie zijn gemaakt om altijd aan te blijven. De unieke ergonomische 3D-constructie zorgt voor een ongekend tastgevoel en flexibiliteit. De handschoenen zijn ook geoptimaliseerd voor het bedienen van touchscreens. Om je handen lekker warm te houden zijn GORE-TEX INFINIUM™-handschoenen volledig winddicht, waterafstotend en toch ademend.

GORE-TEX INFINIUM™-handschoenen met stretch-technologie