Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Beschikbare betaalmethodes in de BIKE24 Online Shop

Beschikbare betaalmethodes in de BIKE24 Online Shop

Kies uit de volgende opties in het bestelproces:

Bancontact Card

U kunt uw Bancontact-kaart gebruiken om uw bestelling te betalen. Zorg ervoor dat u uw kaartlezer of digipas bij de hand hebt, voer uw kaartnummer en vervaldatum in op de betaalpagina van Bancontact en volg de instructies.

Bancontact Mobile

U kunt betalen met Bancontact Mobile via App of op uw computer. Kies gewoon bancontact mobile als betaalmethode en volg de instructies. Als u uitcheckt op uw computer moet u de QR-code scannen tijdens het afrekenen. Bij mobiel afrekenen wordt u naar uw app geleid om uw betaling te bevestigen.

MasterCard

Bij BIKE24 kun je met MasterCard betalen. Zodra de transactie is goedgekeurd door je creditcardmaatschappij, versturen we je bestelling zo snel mogelijk. We brengen je creditcard in rekening op de dag dat de artikelen ons pand verlaten.

VisaCard

Bij BIKE24 kun je met VISA betalen. Zodra de transactie is goedgekeurd door je creditcardmaatschappij, versturen we je bestelling zo snel mogelijk. We brengen je creditcard in rekening op de dag dat de artikelen ons pand verlaten.

American Express

Bij BIKE24 kun je met American Express betalen. Zodra de transactie is goedgekeurd door je creditcardmaatschappij, versturen we je bestelling zo snel mogelijk. We brengen je creditcard in rekening op de dag dat de artikelen ons pand verlaten.

PayPal

Je kunt gemakkelijk met PayPal betalen. Als je een PayPal-rekening hebt, betaal je enkel nog met je e-mailadres en je wachtwoord. Als je nog geen PayPal-rekening hebt, kun je je hier "https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/account-selection" gratis aanmelden. Wij debiteren je rekening op de dag dat de artikelen ons pand verlaten.

Amazon Pay

Amazon Pay maakt winkelen gemakkelijker en handiger omdat je de informatie op je bestaande Amazon-account kunt gebruiken om je aankoop bij BIKE24 af te ronden. Met Amazon Pay kun je veilig online winkelen.

SOFORT-bankoverschrijving

Met SOFORT-bankoverschrijving is online betalen gemakkelijker dan ooit! Je kunt gemakkelijk je vertrouwde gegevens voor internetbankieren gebruiken en bent dus aan de veilige kant. Dankzij de transactiebevestiging kan je bestelling onmiddellijk worden verzonden - sneller dan gebruikelijk bij vooruitbetaling.

Vooruitbetaling

Als je vooraf betaalt, maak je het geld rechtstreeks over naar de BIKE24-rekening. Houd er rekening mee dat voor vooruitbetalingen (vooral vanuit het buitenland) bankkosten in rekening kunnen worden gebracht. Bovendien moet het volledige factuurbedrag door ons ontvangen zijn. Pas dan worden de artikelen verzonden. Wij sturen je per e-mail het rekeningnummer, de bankcode en de reden van overschrijving. Het bestelnummer in de reden van betaling is verplicht, zodat wij je vooruitbetaling correct kunnen toewijzen.