Summer Sale - Tot wel 50% korting!
Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid
Filter

Fietsslotaccessoires - fietsslothouders en extra beveiligingsopties

Wil je je fietsslot gemakkelijk aan het frame bevestigen met een slothouder? Dat is geen probleem met de juiste accessoires. Op deze pagina vind je een grote selectie aan geschikte fietsslotaccessoires en ingenieuze beveiligingsopties, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over je fiets. Van praktische ringsloten via grondankers tot fietsalarmen en tracking-devices, er blijft niets te wensen over. Verder lezen

Sorteren op Populariteit

Fietsslothouder en co. - praktische metgezellen voor je dagelijkse fietsleven

Als je vaak met de fiets in de stad onderweg bent, ken je deze uitdaging vast: zodra je wilt wegrijden, moet je bedenken waar je je fietsslot laat. Van het simpelweg om je nek hangen tot het in je rugzak stoppen - er zijn veel oplossingen, maar er zijn er maar weinig handig. Daar kun je verandering in brengen met de juiste accessoires: een fietsslothouder en andere accessoires voor fietssloten zorgen ervoor, dat je je slot comfortabel kunt vervoeren en veilig onderweg bent.

Fietsslothouder - welke varianten zijn er?

Of het nu een beugelslot, kabelslot, kettingslot, frameslot of vouwslot is - als je met je fiets onderweg bent en geen extra tas voor je fietsslot wilt meenemen, raden we een robuuste en veilige fietsslothouder aan. Bevestigd aan frame, zadel of stuur kun je daarmee van je rit genieten, zonder dat de fietsslothouder in de weg zit.

In principe onderscheiden we de volgende fietsslothouders:

  • beugelslothouder: speciaal ontworpen om beugelsloten aan de fiets te bevestigen
  • kabelslothouder: speciaal ontworpen om een kabelslot aan de fiets vast te maken. Doorgaans kwetsbaarder vanwege het lagere gewicht vergeleken met beugelsloten
  • vouwslothouder: speciaal ontworpen om een vouwslot aan het frame te bevestigen
  • houder voor GPS-sensoren: kleine plastic behuizing voor Apple AirTag en andere bike-tagger

Tip: Zorg ervoor dat je weet, of je fietsslothouder geschikt is voor je fiets en je slot. Je vindt de relevante informatie in de betreffende productbeschrijving. 

Meer fietsslotaccessoires in één oogopslag

Behalve met fietsslothouders kun je je fietsslot ook updaten met andere accessoires en zelfs de beveiliging verbeteren. Een grondanker of een ringslot kan dubbele beveiliging bieden tegen fietsdiefstal. In combinatie met andere fietssloten is een ringslot de ideale extra beveiliging voor helmen, fietsen of kinderaanhangers. Een muur- of vloeranker zorgt voor een veilige verankering, zodat je je fiets zonder zorgen kunt vastzetten. De beugel is gemaakt van speciaal gehard staal en kan stevig aan de vloer of muur worden vastgeschroefd.

Ook populair: fiets-tagger en alarmbox, die je aan het fietszadel of de bidonhouder kunt bevestigen als je je fiets beter wilt beveiligen, naast één of twee fietssloten. Na het aanbrengen van de fiets-tagger kun je de verborgen tagger gebruiken om een verloren of gestolen fiets terug te vinden. De alarmbox is ontworpen om een luid alarm te laten klinken zodra je fiets of aanhanger op het verkeerde moment wordt verplaatst.

Koop fietsslothouders en andere accessoires bij BIKE24

Of het nu met een beugelslothouder, een frameslot-adapter of een fiets-tagger is - met de juiste fietsslothouder staat niets een ontspannen en vooral veilige fietstocht in de weg. Dankzij een grondanker en de alarmbox ben je perfect uitgerust en veilig onderweg. Niet alleen dieven zullen versteld staan als ze jouw setup zien. Kijk nu rond bij BIKE24 en rust jezelf uit met accessoires voor je fietsslot.