Summer Sale - Tot wel 50% korting!
Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Clif Bar – veganistische en glutenvrije energierepen uit natuurlijke ingrediënten

Tijdens een fietswedstrijd van 175 mijl kwam Gary Erickson op het idee om een revolutie teweeg te brengen in sportvoeding voor onderweg. Het idee voor Clif Bar was geboren. In 1992 richtte Erickson uiteindelijk het bedrijf Clif Bar op en sindsdien produceert hij energy-bars en proteïnerepen gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Amateur- en professionele sporters over de hele wereld vertrouwen op de verschillende smaken van Clif Bar. Clif Bar Energy Bars geven je plantaardige energie voor een goed gevoel tijdens het sporten.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Clif Bar energierepen helpen je om optimaal te presteren en je goed te voelen tijdens het sporten

In 1990 woonde Gary Erickson met zijn hond en een heleboel fietsen, ski's en andere vrijetijdsspullen in een garage. Het idee om een bedrijf op te richten kwam bij hem op toen hij een fietstocht van 175 mijl (circa 282 km) maakte. Na het eten van verschillende energierepen bedacht Erickson, dat hij deze repen beter kon maken. Het idee van Clif Bar was geboren en twee jaar later werd het bedrijf, dat vernoemd werd naar zijn vader Clifford, opgericht.

De eerste Clif Bar Energy Bars werden gemaakt in de keuken van Erickson's moeder. Vandaag de dag is Clif Bar, gevestigd in de buurt van San Francisco in de Verenigde Staten, uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf. De sportvoedingsproducten van Clif Bar worden wereldwijd verkocht aan professionele en amateursporters.

De glutenvrije Clif Bar repen bestaan uit natuurlijke ingrediënten. Ze bevatten geen synthetische kleur- en smaakstoffen, bestraalde ingrediënten, smaakversterkers of siropen met een hoog suikergehalte. In plaats daarvan bevat de Clif Bar energiereep gedroogd fruit, noten, notenpasta, zaden, sojabonen, kruiden, cacao en natuurlijke aroma's. Clif Bar Energy Bars zijn ontworpen om je langdurig van energie te voorzien en je geen kortstondige suikershock te geven.

Als het op duurzaamheid aankomt, is Clif Bar van nature actief en integreert dit aspect in zijn Clif Bar Sportrepen. 80 procent van de ingrediënten die worden ingekocht voor Clif Bar repen zijn gecertificeerd door de Rainforest Alliance. Daarbij komen nog de milieuvriendelijke verpakkingen en de klimaatneutrale productieprocessen, die voor 100% op groene energie lopen.

Energie- en proteïnerepen voor iedereen - een overzicht van de Clif Bar repen

Het Clif Bar-assortiment heeft zich ontwikkeld van een reep die in de thuiskeuken werd gebakken tot een wereldwijd bedrijf. Geen wonder dat er tegenwoordig zoveel verschillende Clif Bar repen verkrijgbaar zijn. De populairste onder sporters zijn de volgende Clif Bar Energy Bars.

Clif Bar "The Original" – het origineel uit Californië

Met de originele Clif Bar brak het bedrijf internationaal door. Het voorziet je van eiwitten, vezels, vitamine B6 en B12 en ondersteunt je energiestofwisseling. Verschillende Clif Bar varianten en smaken zorgen voor de nodige gezonde afwisseling bij het sporten. Er is gegarandeerd iets voor elke smaak.

Clif Bar Nut Butter Bar – heerlijke notenpasta in de vorm van een reep

Ben je een fan van pindakaas? Zo ja, dan is de Nut Butter Bar van Clif Bar echt iets voor jou. Het is een Clif Bar reep met een romige pindakaasvulling, die je 6-7 gram plantaardig eiwit levert.

Clif Bar Builders Protein Bar – als het wat meer mag zijn

De Clif Bar Builders Bar is gemaakt voor iedereen die meer wil. Boordevol proteïnes (20 gram) zorgt hij voor de nodige hoeveelheid extra energie.

Clif Bar Bloks – voldoende calorieën en elektrolyten voor lange trainingssessies

De Clif Bar Bloks fruitgums controleren je calorie- en elektrolyteninname tijdens een lange training. Eén portie (30 gram) bevat minstens 70 mg natrium en 20 mg kalium.