Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Trek Bikes - unieke fietsen en e-bikes voor elke discipline

Geïnspireerd door de vrijheid op de weg en trails streeft Trek Bikes sinds 1976 het doel na om de beste fietsen en elektrische fietsen te bouwen. Daartoe heeft het Amerikaanse familiebedrijf uit Waterloo (Wisconsin) een uitgebreid productassortiment van mountainbikes, racefietsen, trekking- en gravelfietsen tot innovatieve elektrische fietsen. Of het nu voor sport, dagelijks gebruik of vrije tijd is, bij Trek vind je de fiets waar je van houdt.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Trek fietsen - hoogwaardige fietsen en betrouwbare accessoires

Midden jaren zeventig hadden twee jonge visionairs - Dick Burke en Bevil Hogg - een doorslaggevend idee: ze wilden de beste fietsen ter wereld bouwen in een eenvoudige schuur in het diepste Wisconsin/VS. Hun bedrijfsidee was gebaseerd op serieus, Amerikaans vakmanschap dat de passie van het fietsen naar een breder publiek zou brengen. Het doel: mensen ertoe brengen hun fiets vaker te gebruiken voor hun dagelijkse woon-werkverkeer, vrije tijd, gezondheid of recreatie.

Trek fietsen - hoogwaardige fietsen en betrouwbare accessoires

Duurzame Trek Bikes van hoogste kwaliteit

Van een bescheiden begin met vijf werknemers groeide het bedrijf uit tot een wereldwijd bekend merk met meer dan 2.500 werknemers. Trek fietsen en Trek e-bikes worden nu in meer dan 100 landen gedistribueerd, verkocht en bereden. Traditioneel streeft Trek ernaar zijn producten voortdurend te verbeteren en nieuwe normen te stellen. Evenzo streeft Trek ernaar producten van de hoogste kwaliteit te produceren die een leven lang meegaan. Ingenieurs, wetenschappers en ontwerpers werken samen met topatleten en teamrijders om voortdurend nieuwe technologieën en innovaties te ontwikkelen die de ervaring of rijprestaties op de fiets verbeteren. Door de hoge kwaliteit van de producten hebben Trek-fietsen een levenslange garantie. Een uniek verkooppunt in de industrie.

De technologie mag dan veranderd zijn, maar Trek is altijd trouw gebleven aan zijn wortels. Zelfs vandaag de dag speelt de schuur een centrale rol in het bedrijf. Waar ooit de eerste Trek frames werden gebouwd, maakt de fietsfabrikant nu de mallen voor zijn carbon frames. Bovendien is Trek een van de weinige merken van dit formaat die nog steeds door een familie wordt geleid.

Trek - mountainbikes ervaren

Trek racefietsen & gravelfietsen - de perfecte oplossing voor elke discipline

Onderscheidende fietsen en e-bikes op de markt brengen die krachtiger zijn dan ooit tevoren is een specialiteit van het familiebedrijf uit Wisconsin. Het assortiment is uitgebreid: van Trek racefietsen voor beginners tot aangepaste high-end carbon racefietsen, van stads-, vrijetijds-, fitness- en bikepackingfietsen tot Trek crossfietsen, gravelfietsen en Trek MTB's voor XC, allmountain, enduro en gravity.

Als je op zoek bent naar een Trek racefiets, is het moeilijk om de modellen uit de Trek Domane serie voorbij te gaan. Het endurance-wonder combineert comfort, veelzijdigheid en snelheid tot een onvergetelijke rijervaring. Net als de aero-racefiets Madone is hij voorzien van Trek's eigen IsoSpeed technologie, die trillingen voor en achter absorbeert. Ruime bandenspeling en een opbergvak in de onderbuis zijn extra slimme kenmerken die van je Domane een wedstrijdfiets met hoge uithoudingseigenschappen maken.

De Émonda SLR en SL racefietsmodellen zijn Trek's ultralichte klimspecialisten. De Amerikanen hebben de carbon racefietsen een verbeterde aerodynamica meegegeven zonder in te leveren op gewicht. Het resultaat: meer snelheid in elke rijsituatie.

De gravelfietsen uit de Checkpoint-serie van Trek zijn ontworpen voor avontuurlijke rijders. Van uitputtende gravel-wedstrijden tot uitdagende bikepacking-avonturen, deze Trek gravelfiets doet het allemaal om samen met jou nieuwe avonturen te beleven.

Trek e-bikes & mountainbikes - eindeloos rijplezier op elk terrein

De Trek Supercaliber heeft de door FOX ontwikkelde IsoStrut schokdemper, die in het frame is geïntegreerd en 60 mm verstelbare veerweg biedt. Dit maakt deze Trek MTB voor cross-country noch fully, noch hardtail, maar één ding is zeker: de snelste, lichtste en krachtigste XC-racer die Trek ooit heeft gebouwd.

Als je je niet aan één gebruiksgebied wilt binden, zijn de Fuel EX en de Trek Fuel EXe e-mountainbike precies de juiste fiets voor jou. Uitgerust met veel veerweg krijg je een veelzijdige trailfiets die net zo graag gewaagde enduro-afdalingen als avontuurlijke XC-beklimmingen doet.

Enduro racers en agressieve trailrijders komen aan hun trekken met de Trek Slash. Trek heeft de long-travel-mountainbike een agressievere geometrie gegeven voor stabieler gedrag in afdalingen. En dankzij een steilere zithoek en een lichter frame overtuigt de Slash ook bergop.

De Trek Rail is meer dan alleen een versterking voor de Powerfly e-MTB allrounder. Het is een volledig nieuw ontwikkelde Trek e-bike voor lange enduro-trails en uitgerust met de nieuwste generatie Bosch Performance CX-motor. Met snelle 29-inch-wielen, 160/150 mm veerweg in een aluminium of carbon frame en de slimme accu die in het frame is geïntegreerd, staat absoluut niets meer eindeloos off-road plezier in de weg.