Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Wahoo fietscomputers, turbo trainers & meer

Sinds de oprichting in 2009 is Wahoo erin geslaagd de harten van fietsers te "wahooen" met innovatie en precisie. Of het nu in een professioneel peloton is of thuis in de garage. Slimme Wahoo-smart-bikes, de functionele en aerodynamische Wahoo-fietscomputers en nauwkeurige cadans-, snelheids- en hartslagmeters maken trainen effectiever en leuker. Het maakt niet uit of je op de weg, op het parcours of virtueel voor het scherm aan het versnellen bent. Wahoo Fitness is er altijd bij.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Wahoo Fitness - een steile klim met & op de fiets

Wahoo Fitness heeft de fietswereld stormenderhand veroverd. Opgericht in 2009 in Atlanta, Georgia, zijn de smarte fietstrainers, aerodynamische GPS-fietscomputers en innovatieve Wahoo-accessoires te vinden in talloze huiskamers en op de meeste wegen over de hele wereld. Het realistische gevoel van de Wahoo-rollentrainer KICKR en de smart-trainer KICKR BIKE bootsen de buitenrit beter na dan ooit tevoren en zorgen samen met de bergsimulator KICKR CLIMB en de smarte ventilator KICKR HEADWIND voor motivatie om elke dag ook indoor vol gas te gaan. Zowel binnen als buiten bieden de intuïtieve fietscomputers ELEMNT GPS en het Wahoo-horloge ELEMNT Rival de perfecte connectiviteit, navigatie, vermogensmeting en overzicht in een modern en gestroomlijnd design. De nauwkeurige hartslagmonitor en de snelheids- en cadanssensoren van Wahoo maken je in realtime efficiënter en snelle trainingsvorderingen nog waarschijnlijker. Om je trainingssuccessen zichtbaar te maken in de wedstrijd en je tijd te verbeteren, biedt Wahoo Fitness je de eersteklas systeempedalen SPEEDPLAY en POWERLINK. De innovatieve pedalen zijn individueel uitgelijnd, zodat je de optimale zitpositie krijgt en de beste cadans bereikt.

Wahoo – smarte fietscomputers, hometrainers & sensoren

KICKR – smarte Wahoo rollentrainer & hometrainer

De KICKR BIKE is de ultieme trainingsmachine en combineert de meest innovatieve technologieën van Wahoo Fitness tot een ervaring, die de grenzen tussen simulatie en realiteit doet vervagen. Een groot vliegwiel, een interne motorrem, een weerstand van meer dan 2200 watt, een bijna geruisloze, riemaangedreven motor en de meest robuuste materialen zorgen ervoor, dat je alles kunt geven wat je hebt. De geïntegreerde bergop- en bergaf-simulatie maakt van elke virtuele rit een echte ervaring. Mat jezelf af in je woonkamer op de legendarische beklimmingen van de Alpen en Pyreneeën en word beloond met afdalingen waarin je snelheid behouden blijft. De KICKR BIKE kan worden geprogrammeerd voor alle gangbare groepssets en kan worden aangepast aan de geometrie van je favoriete fiets, en biedt een unieke combinatie van precisie, reactievermogen en een realistisch gevoel.

Het enige geluid dat je hoort op de Wahoo-KICKR-Smart-Bike-hometrainer is je ademhaling en het soepele schakelen op de vooraf geïnstalleerde cassette tijdens je workout. Dankzij de automatische kalibratie meet de KICKR je prestaties altijd met een ongelooflijke nauwkeurigheid (+/- 1%) en past hij de weerstand automatisch aan tot hellingshoeken van wel 20%. In combinatie met je favoriete app en ANT+ en tot drie gelijktijdige Bluetooth-verbindingen kun je zorgeloos op indoor-tour gaan.

De KICKR CORE biedt ongelooflijk veel waar voor je geld en doet zijn legendarische naamgenoot - de KICKR BIKE - eer aan. Je kunt je verheugen op een stille, nauwkeurige en realistische indoor-trainingservaring. Moderne algoritmes en geïntegreerde cadansmeting overgenomen door de KICKR, evenals de bewezen vliegwieltechnologie (5,5 kg), compatibiliteit met alle gangbare cassettes en de simulatie van hellingsveranderingen tot 16%: de KICKR CORE is opgewassen tegen alle virtuele avonturen en de meest intensieve trainingssessies.

Met de KICKR-SNAP-hometrainer van Wahoo kunnen nieuwe fietsliefhebbers ook genieten van de bekroonde KICKR-technologieën. Dankzij het praktische wheel-on-ontwerp is het kinderspel om je racefiets, mountainbike of triatlonfiets om te toveren in een veelzijdige hometrainer. Je kunt de weerstand aanpassen en je prestatiegegevens op elk moment meten en bijhouden via je smartphone, notebook of GPS-fietscomputer.

Voor nog meer plezier, afwisseling en een authentieke fietservaring kun je je smartbike of hometrainer uitbreiden met innovatieve Wahoo-accessoires, zoals de KICKR-CLIMB-bergsimulator, de HEADWIND-smart-ventilator of de Bike Desk. Stap dus op je trainingsmat en beklim de berg! En als je nog wat e-mails wilt afwerken en je ondertussen wilt warmrijden, kun je dat comfortabel doen aan de Wahoo Fitness Bike Desk.

ELEMNT – Wahoo fietscomputer

Krachtig en elegant: zo kan de ELEMNT GPS-fietscomputer van Wahoo kort worden beschreven. In de uitgebreidere versie mogen bijvoeglijke naamwoorden als intelligent, hoogwaardig, robuust, gebruiksvriendelijk en aerodynamisch niet ontbreken.

De ELEMNT ROAM is de sterke fietsnavigator van Wahoo op alle avonturen. Het briljant heldere kleurendisplay met omgevingslichtsensor en programmeerbare LED-indicatoren wordt beschermd door duurzaam Gorilla™-glas en geeft je een kristalhelder beeld van instructies en prestatiegegevens. Voel je vrij om door de natuur te zwerven en spannende paden te verkennen: ROAM leidt je altijd terug naar je route, naar de start, naar je favoriete plek of gewoon naar een nieuw adres. Alle opnames, nieuwe kaarten of updates worden 100% draadloos gesynchroniseerd. En de compatibiliteit met smarte home-trainers, platforms zoals Strava of Training Peaks, maar ook realtime-verbindingen met vrienden en talloze trainingsopties zorgen ervoor, dat je altijd gemotiveerd en geïnformeerd blijft.

De ELEMNT BOLT is geoptimaliseerd door professionals op het gebied van aerodynamica en is de raceversie waarmee je de laatste belangrijke seconden eruit weet te halen. Afgeschuinde zijkanten en een groot glad oppervlak, dat samen met de houder ontstaat, zijn geperfectioneerd met behulp van numerieke vloeistofdynamica en besparen nog eens 1,5 watt. De BOLT-GPS-fietscomputer van Wahoo haalt het beste uit jou en je fiets!

TICKR & RPM – Wahoo hartfrequentiemeter & fietssensoren

De veelzijdige sensoren, polsbandjes en Wahoo-hartslagbanden staan garant voor de hoogste precisie en vormen zo een ideale aanvulling op de hometrainers en fietscomputers. Met de handige Wahoo-hartslagmeter TICKR heb je altijd je hartslag en calorieverbruik in beeld. Hij kan eenvoudig worden aangesloten op alle gangbare apparaten. Als je de voorkeur geeft aan de optische hartslagmeting aan je pols, dan is de verstelbare en waterdichte TICKR-FIT-polsband met een batterij die tot 30 uur meegaat een uitstekende keuze.

De RPM-snelheids- en cadanssensoren van Wahoo beloven draadloze registratie van nauwkeurige gegevens tijdens de rit. Dit alles in een discreet ontwerp gecombineerd met dual-band-technologie, die zorgt voor een soepele synchronisatie met je favoriete app of GPS-fietscomputer.

POWERLINK & SPEEDPLAY – Wahoo powermeter, pedalen & accessoires

De dubbelzijdige SPEEDPLAY racefiets- en triatlon-systeempedalen van Wahoo bieden maximale efficiëntie en comfort. De vrije rotatie, aangepast aan de individuele trapdynamiek en de trapmaximalisatie, zorgen voor een perfecte zitpositie en laten jou en je fiets één worden. In de vederlichte NANO-versie met titanium as, brengen de SPEEDPLAY-pedalen je helemaal vooraan in de race. Het ZERO-pedaal, met roestvrijstalen as, extreem robuust en met eersteklas krachtoverbrenging, zorgt voor baanbrekende resultaten. SPEEDPLAY COMP is geschikt voor zowel amateur- als professionele wielrenners en heeft een as van chroom. Het AERO-pedaal met roestvrijstalen as heeft een gestroomlijnd ontwerp voor een snelle tijd. De Wahoo-powermeter POWRLINK ZERO bouwt voort op de innovatieve SPEEDPLAY-serie en voorziet je op elk moment van betrouwbare prestatiegegevens voor een uitgebreid overzicht van je trainingsvoortgang.