Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

CUBE bikes & e-bikes - ontworpen in Beieren, wereldwijd thuis

Het moderne assortiment van CUBE Bikes bestaat uit ongeveer 350 verschillende CUBE e-bikes, mountainbikes, racefietsen, cross- en gravelfietsen en stads- en trekkingfietsen. Ergonomisch aangepaste CUBE damesfietsen, doordachte kinderfietsen en de uitgebreide CUBE accessoires- en kledingcollectie completeren het uitgebreide assortiment van de value-for-money specialisten uit Waldershof in Beieren. CUBE fietsen - For you, for everyone else, and for us.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

CUBE Bikes: De juiste fiets & elektrische fiets voor elke behoefte

CUBE werd opgericht in 1993 en is nu een van de toonaangevende fietsfabrikanten in Europa. Het succes van het merk is vooral gebaseerd op een enorme keuze aan hoogwaardige CUBE-fietsen en CUBE e-bikes voor dames, heren en kinderen, en op de ambitie om het maximale uit elke CUBE-fiets te halen. Innovatief onderzoek en ontwikkeling vinden daarom geheel in eigen huis plaats in het hoofdkantoor in het Duitse Waltersdorf. 
In het eigen testlaboratorium ondergaat elke CUBE mountainbike, e-bike, CUBE racefiets, gravelfiets, CUBE trekkingfiets en CUBE kinderfiets uitgebreide tests die de wettelijke eisen overtreffen. Naast deze procedures worden er rijtesten uitgevoerd door de ingenieurs van CUBE en door professionele rijders, zodat geen enkel zwak punt verborgen blijft. Het resultaat is een compromisloze combinatie van functionaliteit, gewicht, duurzaamheid, integratie en design.

Wat betekenen de modelaanduidingen TM, SL & C:62 op mijn CUBE-fiets?

Qua uitrusting kun je bij veel CUBE-fietsmodellen kiezen uit verschillende varianten. Het Beierse bedrijf voegt exacte typeaanduidingen toe aan de namen van zijn fietsen, die - afhankelijk van het uitrustingsniveau van de onderdelen - Pro, EXC, Race, SL of SLT heten.

  • CUBE TM (TrailMotion) fietsen: CUBE mountainbikes en e-mountainbikes met extreem krachtige en robuuste veringselementen, remmen en wielen.
  • CUBE Allroad: volledig uitgeruste CUBE-fietsen voor dames en heren en elektrische fietsen met verlichting, spatborden, bagagedragers en zijstandaards.
  • Wat het framemateriaal betreft, zorgen de beproefde HPA-frames (High Performance Aluminium) of de zeer innovatieve CUBE-carbontechnologieën van de HPC-, C:62-, C:68- en C:68X-carbonframes voor optimale prestaties en stijfheid.

CUBE mountainbikes: hardtails en fully's voor onbeperkt trailplezier

In de MTB sector is CUBE al vanaf het begin breed gepositioneerd. CUBE hardtail of fully, XC, Trail, Enduro of Gravity, ambitieuze beginner of absolute prof, bij CUBE Bikes vind je de mountainbike of e-MTB die perfect bij je past.

  • De maatstaf voor de XC-sector wordt bepaald door de CUBE mountainbike modellen uit de CUBE Elite serie. De high-end hardtails van C:68X carbon combineren een laag gewicht met efficiënte stijfheid.
  • De CUBE Reaction mountainbikes en de CUBE Reaction Hybrid e-mountainbikes zorgen voor een evenwichtig niveau van comfort en wendbaarheid.
  • Of je nu een toerfietser, trailverkenner of endurospecialist bent, de stijlvolle CUBE fullys uit de CUBE Stereo en CUBE Stereo Hybrid series bieden alles wat je nodig hebt voor grenzeloos off-road plezier.
  • Als je alleen downhill rijdt, kun je niet om de Gravity fietsen uit de CUBE Two15 serie heen.
  • De CUBE Hardtails CUBE Attention SL en CUBE Analog bieden het perfecte performance set-up voor beginners in de mountainbikesport.
CUBE mountainbikes - CUBE Stereo 140

CUBE racefietsen & gravelfietsen: ontworpen voor alle trails, gebouwd voor jou

Ook op het gebied van racefietsen, crossfietsen en gravelfietsen is CUBE toonaangevend. De CUBE racefietsmodellen uit de CUBE Litening C:68X serie zijn ontworpen om je naar de kop van het peloton te brengen. De CUBE Agree biedt elke ambitieuze endurance racer topprestaties en comfort. En met de CUBE Attain krijg je een wendbare kilometervreter tegen een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.

De CUBE cyclocrossfietsen uit de Cross Race serie bieden je alles wat je nodig hebt om zelfs de meest modderige trails te bedwingen.

Een CUBE gravelfiets komt pas echt tot zijn recht op grind. De Nuroad C:62 SL is de gravel-droom voor elke off-road avonturier: draadloze 12-speed Sram AXS versnellingen ontmoeten een extreem lichtgewicht, robuust en stijlvol ontworpen carbon frame. De CUBE Nuroad Race FE heeft een nauwkeurige Shimano GRX uitrusting plus talrijke functionele voorzieningen zoals spatborden en een bagagedrager.

CUBE elektrische fietsen: "hybride" kracht voor meer comfort, een groter bereik, meer rijplezier

CUBE elektrische fietsen dragen de naam "Hybrid". De naam zegt het al. Het doel van de CUBE ingenieurs is om je vermogen onopvallend te verhogen door de kracht van de aandrijving van je e-bike. Elke CUBE e-bike maakt gebruik van de nieuwste aandrijftechnologieën van Bosch en Fazua. De e-bikes van CUBE zijn uitgerust met het extreem kleine, lichte en bijna geruisloze Fazua-aandrijfsysteem. Voor e-stadsfietsen, e-trekkingfietsen en e-mountainbikes maakt CUBE sinds 2014 gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde e-bike technologieën van Bosch. In nauwe samenwerking met de topatleten van CUBE en de ingenieurs van Bosch zorgt dit voor topprestaties en een optimale integratie van de motoren en accu's.

  • Van de CUBE e-mountainbike modellen zijn de CUBE hardtails van de Reaction Hybrid serie en de CUBE e-bike fully modellen Stereo Hybrid e-bike de absolute toppers.

  • Voor stad en tour zijn de CUBE trekking modellen Kathmandu Hybrid en CUBE Touring Hybrid uitgerust met het beste comfort en het krachtige Bosch e-bike vermogen.

CUBE Reaction Hybrid & Stereo Hybrid - veelzijdige E-MTB's voor grenzeloze avonturen

CUBE e-mountainbikes maken indruk met hun enorme veelzijdigheid. De e-hardtails van de CUBE Reaction Hybrid serie combineren de souplesse, het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van de CUBE Reaction mountainbikes met de soepele kracht van de vierde generatie Bosch Performance CX motor. Het gewichtsgeoptimaliseerde Superlite aluminium frame met herziene Agile Ride Geometry zorgt voor nog meer rijplezier op uphills en downhills. En omdat "veelzijdigheid" bij CUBE meer is dan alleen maar een modewoord, zijn de Reaction Hybrid E-MTB's ook verkrijgbaar met een trapeziumframe en in de Allroad-versie, inclusief spatborden, verlichting, zijstandaard en bel.

CUBE Stereo Hybrid 120, 140 of 160? Allrounder, trail surfer of enduro racer? In de Stereo Hybrid serie vind je de juiste Fully CUBE e-bike voor je behoeften.

CUBE kleding & fietsaccessoires: alles wat je fietshart nodig heeft

Of het nu gaat om een fiets, een CUBE kinderfiets of een CUBE damesfiets, wie gekozen heeft voor het merk uit Waldershof hoeft nooit ver te zoeken:

CUBE kleding voor dames en heren, van shirts en fietsbroeken tot handschoenen en fietssokken, racefietsschoenen, MTB schoenen, CUBE helmen, maar ook fietsonderdelen en CUBE accessoires zoals zadels, handvatten, stuurlint, pedalen... Kortom: bij CUBE Bikes vind je ales voor je favoriete hobby.