Summer Sale - Tot wel 50% korting!
Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Powerbar repen & powergels - de smaak van sport

Change is here. Maak kennis met de nieuwe Powerbar. Powerbar streeft ernaar om de beste versie van ons naar boven te halen. Voor jou en voor onze planeet. Daartoe daagt Powerbar de bestaande situatie uit en herdefinieert het begrip prestatie. De missie is om de hoogste kwaliteit te combineren met verantwoord handelen en topprestaties voor iedereen mogelijk te maken. Met heerlijke producten ondersteunt Powerbar alle sporters die meer willen bereiken en bereid zijn daarvoor hun grenzen te verleggen. Of het nu gaat om wedstrijden, trainingen of het dagelijks leven.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Powerbar repen - uit liefde voor de sport. Al meer dan 30 jaar

Het moment wanneer het zweet druipt, de spieren trillen en je gewoon blij bent. Je bent blij om nog een herhaling te doen, om een extra rondje te rijden of om te winnen op de laatste meters. Voor Powerbar is dit "The Taste of Sport" en precies hier wil de Amerikaanse sportvoedingsfabrikant topsporters en recreanten mee ondersteunen. 

In 1986 was er de eerste Powerbar reep - 65 gram op 12 centimeter. Vandaag de dag kan Powerbar terugkijken op meer dan 30 jaar ervaring en samenwerking met sporters. Of het nu gaat om marathonlopers, triatleten, mountainbikers, basketballers of expeditiegangers op de Noordpool - Powerbar zorgt voor de juiste aandrijving op het juiste moment. Bij sportevenementen zoals de Tour de France, de Trans Alpine Run of de Fisherman's Friend StrongmanRun is Powerbar een vaste waarde in de gemeenschap. 

Iedereen kan met Powerbar de optimale ondersteunende sportvoeding vinden. Ben jij zo iemand die het maximale uit een wedstrijd of training wil halen en elke keer beter wil worden? Of ontmoet je liever vrienden voor een casual loopje in het park? Misschien ga je graag naar de sportschool en train je met burpees en sit-ups? Powerbar PowerGels, Powerbar Protein Plus Bars en Powerbar Isoactive isotone dranken helpen je om de beste prestaties uit jezelf te halen.

Powerbar energierepen & gels - energiepakketten met hoogwaardige koolhydraten

Of het nu gaat om professionele sporters of ambitieuze recreanten: voor Powerbar moet iedereen die sportief is de optimale boost krijgen. Sinds 1986 richt Powerbar zich bij de productie van repen en gels op hoogwaardige ingrediënten en een geweldige smaak. Powerbar is ervan overtuigd dat je prestaties bij jou horen en wil je in staat stellen om bij elke training je grenzen te verleggen. Voed je ambities met Powerbar Protein Bars en Powerbar Powergels.

Powerbar repen & Powerbar gels voor jouw training

Powerbar energiegels - voor nog betere prestaties

Koolhydraten zijn een essentiële bron van energie tijdens het sporten, vooral bij langere afstanden. Energiegels van Powerbar helpen je op elk moment snel en gemakkelijk energie bij te tanken. De serie is verkrijgbaar in de volgende varianten:

 • Powerbar Original Energie Gel: De originele PowerGel levert je C2MAX in combinatie met natrium. C2MAX is een koolhydratenmix die een 2:1 verhouding van glucose- en fructosebronnen bevat.
 • Powerbar Powergel Shots: Heerlijk van smaak en gemakkelijk te doseren. Net als PowerGels bevatten Powergel Shots de koolhydratenmix C2MAX en bieden ze je een goede afwisseling van gewone repen en gels.
 • Powerbar Powergel Fruit: Ze zijn gebaseerd op vruchtensapconcentraten en bevatten ook natrium en C2MAX.
 • Powerbar Powergel Hydro: Dankzij hun vloeibare consistentie zijn Powergel Hydro gels gemakkelijk door te slikken. Het is dus niet meer nodig om daarna te drinken. Ze zijn ideaal voor sporters die de voorkeur geven aan meer vloeibare gels.
 • Powerbar Powergel Smoothie: Ze zijn gemaakt van minstens 65% fruit en bevatten, net als de andere Powerbar gel varianten, PowerGels C2MAX.

Powerbar energierepen - laad je batterijen op

Klein, vol koolhydraten en gewoon lekker. Powerbar repen leveren in elke situatie de energie die je nodig hebt. Je vindt ze in de volgende varianten:

 • Powerbar Riegel Energize Advanced: De klassieke Powerbar energiereep. Niet alleen lekker, maar ook vol energie dankzij het C2MAX ingrediënt. Bovendien ondersteunt ENERGIZE Advanced je mineralenbalans met natrium en magnesium.
 • Powerbar Riegel Real5 Vegan Energy Bar: De repen bestaan uit slechts 5 veganistische ingrediënten plus magnesium voor een efficiënte energiestofwisseling. Volle smaak zonder toegevoegde suiker.
 • Powerbar Riegel Energize Original: De originele reep van Powerbar. De Energize Original reep is gemakkelijk te kauwen en een ideale bron van koolhydraten met C2MAX.
 • Powerbar Riegel Ride Energy: Ontworpen voor zowel het dagelijks leven als voor je training - met de Ride Energy bar kun je vol energie je doelen aanpakken. 
 • Powerbar Riegel Natural Energy Cereal: Uitsluitend gemaakt met veganistische ingrediënten, helpt de Powerbar Natural Energy Cereal je energie te tanken met waardevolle koolhydraten.

Powerbar Isoactive & Isomax dranken - isotone dranken & supplementen voor zware trainingen

Tijdens de training verlies je niet alleen water door zweten, maar ook elektrolyten. Elektrolyten zijn belangrijk voor een optimale regulatie van je waterhuishouding en stofwisseling. Het menselijk lichaam kan zelf geen elektrolyten aanmaken, daarom is het belangrijk om je lichaam tijdens langdurige inspanning te voorzien van elektrolyten zoals magnesium, natrium of kalium. Hier vind je een overzicht van de highlights van Powerbar:

 • Powerbar Isoactive isotone drank: Hij voorziet je van C2MAX en 5 elektrolyten (natrium, chloride, kalium, calcium en magnesium). De Isoactive iso drink biedt je dus drie voordelen in één product: vloeistof, elektrolyten en koolhydraten.
 • Powerbar Isomax isotone drank: De isotone sportdrank van Powerbar met extra cafeïne. Hij bevat ook 400 mg L-arginine per portie, die het lichaam voorziet van een eiwitbouwsteen in de vorm van een vrij aminozuur.
 • Powerbar Electrolyte Drink: De optimale variant voor iedereen die de voorkeur geeft aan een caloriearm dieet. De Electrolyte Drink is verkrijgbaar in twee varianten zonder calorieën en zonder suiker.
 • Powerbar 5Electrolytes: Levert de elektrolyten natrium, chloride, kalium, calcium en magnesium zonder suiker en zonder calorieën. Bovendien zijn Powerbar 5Electrolytes vrij van aspartaam, conserveringsmiddelen en kunstmatige smaakstoffen.
   
Powerbar Protein Plus & Powerbar proteïnerepen voor duursporten en training in de sportschool

Powerbar Protein Plus - Powerbar eiwitreep ook voor duursporters

Hoe belangrijk is eiwit voor duursporten? Eiwit wordt vaak geassocieerd met het opbouwen van spieren en kracht. Eiwitten zijn echter essentieel voor het leven: ze voorzien het lichaam van aminozuren die betrokken zijn bij tal van processen in het lichaam. Ze zijn bijvoorbeeld verantwoordelijk voor een goede weefselvorming of voor allerlei stofwisselingsprocessen in het lichaam. Als fietser, triatleet of hardloper moet je zorgen voor voldoende eiwitinname. Want de juiste eiwitinname tijdens en na de training kan bijvoorbeeld de kans op blessures verkleinen.

Powerbar Recovery Max is je koolhydraat-eiwit drinkpoeder dat je ondersteunt in de regeneratiefase. Het levert hoog-glycemische koolhydraten met eiwit. Koolhydraten helpen je energietanks te vullen en eiwitten ondersteunen de spiergroei en het herstel. Geef je de voorkeur aan een eiwitreep? Dan is de Powerbar Protein Plus eiwitreep de perfecte keuze. De Powerbar proteïnereep is suikerarm en eiwitrijk, waardoor het de perfecte beloning is na de training of als tussendoortje.

Ben je nog op zoek naar de juiste uitrusting voor je volgende halve marathon of triatlon? Bij BIKE24 vind je hoogwaardige hardloopbroeken, hardloopjacks en hardloopschoenen, evenals een breed assortiment triatlon- en zwemaccessoires die erop wachten om door jou ontdekt te worden.