Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Polar horloge – precieze GPS-polsmeter, prestatie-tracker & hartfrequentiesensor in één

Vind de perfecte balans tussen inspanning en herstel. Train slimmer en efficiënter. Luister naar je lichaam. Polar helpt je luisteren. Het in Finland gevestigde bedrijf maakt gebruik van onvergelijkelijk nauwkeurige methoden voor data-verwerving, de nieuwste sportwetenschappelijke bevindingen en eersteklas hartslagsensoren om multi-sporthorloges zoals de Vantage V2 en Ignite 2 of fietscomputers zoals de M460 tot perfecte trainings- en dagelijkse metgezellen te maken.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Polar horloges leveren data, waarop je kunt vertrouwen

Tijdens een skitocht in 1975 ontstond het idee om 's werelds eerste draagbare, draadloze hartslagmeters te ontwikkelen. Slechts vier jaar later registreerde het Finse bedrijf Polar, gevestigd in de buurt van Oulu, zijn eerste patent. Vandaag de dag staat Polar bekend om zijn bijzonder nauwkeurige hartslagmeting en biedt met hartslagsensoren en hartslagmeting om de pols betrouwbare gegevens voor het analyseren van je training. Eersteklas connectivity-mogelijkheden, geïntegreerde GPS-tracking en een verscheidenheid aan aangepaste functies maken de multisporthorloges en fietscomputers voor jou onmisbaar op weg naar betere prestaties en een betere gezondheid.

Een Polar sporthorloge maakt efficiënt trainen mogelijk met Flow und Smart Coaching

Polar horloges, bekend om hun nauwkeurige hartslagmeting, gaan met Flow en Smart Coaching nog een stapje verder. De Flow-app biedt een uitgebreid platform voor het analyseren van je training, conditie en herstel. Smart Coaching, aan de andere kant, biedt gepersonaliseerde trainingsplannen en motiverende feedback, om atleten te helpen, hun trainingsdoelen efficiënt te bereiken. Deze combinatie helpt je om je prestaties te verbeteren en efficiënter te trainen, door wetenschappelijk onderbouwde gegevens te vertalen naar begrijpelijke en bruikbare inzichten.

Polar GPS-multisporthorloges – Vantage V2, Vantage M2 en Ignite 2

Polar horlogeseries – veelzijdigheid voor elk doel

Polar biedt een hele reeks polsmeters, die zich onderscheiden door bepaalde functies en inspelen op een grote verscheidenheid aan activiteiten en behoeften - van topsport tot polsmeters voor fitness en outdoor-activiteiten. Hier volgt een kort overzicht:

 • Vantage-Serie: ideaal geschikt voor topsport en duursport
 • Pacer-Serie: voor sporters die een polshorloge met precieze GPS-tracking en exacte polsmeting nodig hebben
 • Ignite-Serie: elegantie en eenvoud in één, fitnesstrackers voor sportliefhebbers met een actieve levensstijl
 • Grit-X-Serie: speciaal voor outdoor-activiteiten ontwikkeld

Polar Vantage-serie – voor topsport en duursport

Met de Vantage-serie heeft Polar zich volledig gericht op het ontwerpen van sporthorloges speciaal voor atleten die streven naar topprestaties en een beter uithoudingsvermogen als trainingsdoel hebben. Hierdoor zijn ze ideaal voor ambitieuze sporters die hun prestaties naar een hoger niveau willen tillen. De belangrijkste functies van deze serie zijn:

 • biosensoren en AMOLED-Display: De Vantage bijvoorbeeld, biedt vooruitstrevende biosensoren en een helder AMOLED-display, ideaal voor atleten die precieze data nodig hebben. 
 • dual-frequency-GPS en kaarten: voor exacte plaatsbepaling en navigatie, bijzonder nuttig voor tracking bij outdoor-activiteiten en wedstrijden
 • omvangrijke trainings- en herstelfuncties: De Vantage-horloges bieden gedetailleerde analyses en gepersonaliseerde aanbevelingen om training en herstel optimaal vorm te geven. 
Nauwkeurige sensoren voor hart en benen – Polar Verity Sense, H10 en CS

Polar Pacer-serie: precisie voor sporters

De Pacer-serie van Polar biedt polshorloges en trackers in één, voor sporters die waarde hechten aan nauwkeurige GPS en precieze gegevens. Hierdoor zijn ze ideaal voor hardlopers die hun prestaties direct om hun pols in de gaten willen houden. De horloges in deze serie zijn:

 • Polar Pacer: een ongecompliceerd Polar hardloophorloge, dat nieuwbakken sporters alle wezenlijke functies voor een betere training biedt. Perfect voor beginners die een betrouwbare en eenvoudige trainingsondersteuning willen. 
 • Polar Pacer Pro: Hierbij gaat het om een ultralicht sporthorloge met geïntegreerde barometer, ideaal voor sportfanaten die hun loopefficiëntie en prestaties willen verbeteren. Het biedt uitmuntende tools voor een effectieve training.

Polar Ignite-serie – elegantie meets functionaliteit

Met de Ignite-serie creëerde Polar polshorloges en fitnesstrackers voor sportliefhebbers met een actieve levensstijl. Met hun discrete design combineren ze fitness-, hartslagmeting en tracking met het dagelijks leven. De belangrijkste voordelen van Polar-horloges uit de Ignite-serie zijn onder andere:

 • uitgebreide gezondheidsmonitoring: Deze horloges bieden uitstekende slaap- en activiteitenanalyse, om een holistisch beeld van je gezondheid vast te leggen.
 • gepersonaliseerde trainingsplannen: Met individuele trainingsplannen en feedback ondersteunt de Ignite-serie haar dragers erbij, kun fitness-doelen effectief te bereiken.
 • stijlvol design: De horloges combineren functionaliteit met een elegante look, die zowel in de sportschool als ook in het dagelijks leven overtuigt.

Polar Grit-X-serie – robuust bij elk outdoor-avontuur

Iedereen die op zoek is naar horloges die ook polsmeting- en tracking-functies speciaal voor outdoor-activiteiten bieden, vindt wat hij zoekt in de Grit-X-serie van Polar. Deze is speciaal ontwikkeld voor outdoor-sporten en avonturen in de natuur. De belangrijkste kenmerken van deze serie zijn:

 • robuust design: Deze horloges zijn voor elke track geschikt en bieden duurzaamheid op militair niveau.
 • ultralange acculooptijd: Met een acculooptijd geschikt voor lange avonturen, zijn deze horloges je betrouwbare begeleider op lange touren.
 • uitgebreide navigatie- en trainingsfuncties: De Grit-X-serie biedt nieuwe navigatie-tools en continu actieve outdoor-aanzichten, die je helpen, je weg te vinden.

Polar horloges als multifunctionele apparaten: fitnesshorloge, hartslagmeter en meer

Dankzij hun verscheidenheid aan functies, inclusief fitnesstracking, hartslagmeting en nog veel meer, bieden Polar-horloges een breed scala aan gebruiksmogelijkheden voor verschillende sportdisciplines. De Ignite-serie biedt functies die het natuurlijke ritme van het lichaam ondersteunen en is daarom ideaal als fitnesshorloge. Voor hardlopers zijn de horloges uit de Pacer-serie met GPS en nauwkeurige hartslagmeting en extra slaap- en herstelanalyses zeer geschikt. Polar-sporthorloges uit de Vantage-serie zijn ontworpen voor high-performance- en duursporten, daarom zijn ze ook voorbestemd voor hardlooptraining en wielrennen. Voor dat laatste zijn de horloges uit de Grit-X-serie ook een goede keuze, omdat ze robuust zijn en geschikt voor elk terrein.

Deze verscheidenheid maakt Polar-horloges tot een onmisbare metgezel voor sporters in verschillende disciplines.

Polar horloges en meer online kopen bij BIKE24

Bij BIKE24 vind je niet alleen veelzijdige Polar-horloges voor mannen en vrouwen, maar ook een breed scala aan accessoires, zoals fietscomputers, borstbanden of speciale hartslagsensoren. Het productarsenaal van Polar maakt het voor jou als sporter mogelijk, om je prestaties te optimaliseren met nauwkeurige gegevensanalyse en performance-tracking. Laat je inspireren door de technologische verfijning van het Finse merk, pak je uitrusting en ervaar het plezier van beweging en vooruitgang!