Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Norrøna - outdoor-kleding & uitrusting van hoge kwaliteit uit Noorwegen

Norrøna is een Noorse outdoor-onderneming die voortdurend de grenzen van functioneel productontwerp verlegt om hoogwaardige uitrusting voor elk avontuur aan te bieden. Of het nu gaat om expedities, bergbeklimmen, skiën/snowboarden, mountainbiken, wandelen of trekking. De visie van Norrøna is om meer mensen in de natuur te brengen. Met de beste producten en duurzaamheid als onmisbare basis in de hele waardeketen.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Norrøna - outdoor-kleding voor natuurliefhebbers sinds 1929

Norrøna is geboren in het land van fjorden, gletsjers en bossen en draagt de Noorse wildernis in zich. Norrøna is een familiebedrijf dat nu in de vierde generatie is en in 1929 werd opgericht. De jonge handwerksman Jørgen Jørgensen legde de basis voor wat Norrøna vandaag de dag is: een toonaangevende en internationale leverancier van uitrusting en kleding voor fietsavonturiers en berg- en outdoor-liefhebbers.

De collectie van Norrøna is onderverdeeld in concepten die vernoemd zijn naar regio's in Noorwegen en toegewezen zijn aan specifieke activiteiten.

Goed toegerust fietsen over berg en dal - Norrøna fjørå & skibotn

Met de fjørå-collectie maakt Norrøna een einde aan het seizoensgebonden fietsen. De fietskledinglijn voor dames en heren is ideaal voor uitdagende trails. Voor snelle afdalingen en extreem ruw terrein heeft Norrøna de skibotn-kleding ontworpen. De geraffineerde broeken, shorts, jassen, sokken, beha's en shirts laten werkelijk elke beweging toe.

Norrøna fjørå & skibotn – hoogwaardige fietskleding

Berg-, outdoor- en lifestyle-essentials – Norrøna falketind, trollveggen, bitihorn, svalbard, baselayer en /29

Als je in elk seizoen op zoveel mogelijk weersomstandigheden voorbereid wilt zijn, dan zijn de lichte en functionele producten uit de Norrøna falketind-lijn precies wat je nodig hebt. En als het harder gaat regenen, de sneeuw dieper wordt, de wind kouder of de bergen steiler, dam heb je aan de legendarische Norrøna trollveggen-serie een uiterst betrouwbare metgezel.

De tijdloze svalbard-collectie combineert bergavontuur met een actieve urban lifestyle. Zodat je altijd goed toegerust bent en er goed uitziet. En voor het essentiële: baselayer en /29. Zonder het juiste ondergoed en de perfecte baselayer heeft zelfs het beste jack geen zin. Norrøna ontwerpt compromisloze outdoor-kleding en uitrusting voor dames en heren.

Skitoeren en freeriden met bescherming en design – Norrøna lofoten, tamok, røldal en lyngen

Bij de freeride-kleding en uitrusting van de Norrøna lofoten-collectie staan functionaliteit en duurzaamheid voorop. Voor de echt hoge bergen. Skiën door de bossen met een decent militaire look en maximale bescherming is waar de tamok-lijn voor staat. Alpentoeristen en skitoeristen komen gegarandeerd aan hun trekken met het innovatieve Norrøna lyngen-concept. En voor wie de stress van het dagelijkse leven in de stad wil ontvluchten en een korte pauze in de bergen wil nemen, biedt de røldal-collectie betrouwbare bescherming in de bergen en een cleane look voor in de stad.

Skitoeren en freeriden met bescherming en design – Norrøna lofoten, tamok, røldal en lyngen

Milieubescherming is vanzelfsprekend

Een betere uitrusting betekent ook meer mensen in de natuur verwelkomen. Om ervoor te zorgen dat deze daar niet onder lijdt en behouden blijft voor toekomstige generaties, zet Norrøna zich in voor verantwoorde duurzaamheid. Naast bekende certificeringen zoals de Responsible Down & Wool Standard doneert het Noorse familiebedrijf 1% van de totale omzet aan milieu-initiatieven.